Dark Light

Er zijn verschillende gaming platforms ontwikkeld voor meerdere spelers. Zo hebben Google, Amazon en Microsoft Online ervoor gezorgd dat spelers toegang hebben tot verschillende spellen. De meeste hiervan zijn betaald, maar enkele zijn ook gratis uit te proberen. Met deze ontwikkeling is er ook een strijd begonnen tussen de platforms. Iedereen wil immers de beste spellen aanbieden, zodat de concurrentie achter zich gelaten kan worden. Maar veel mensen weten nog niet eens dat de mogelijkheid bestaat.

Met een account toegang tot spellen

Het gaming platform van Amazon staat bekend als Luna. Spelers kunnen een account aanmaken en kiezen uit verschillende abonnementen. De introductieprijs ligt op 6 euro per maand en is op dit moment alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Het platform is voor verschillende apparaten beschikbaar en geeft verschillende mogelijkheden voor de games. De games zijn, wanneer je een account aangemaakt hebt, gratis te spelen. Ook kun je een controller aanschaffen, zodat je nog makkelijker kunt gaan spelen. Hiervoor hoef je alleen maar Alexa in huis te halen en de apparaten met elkaar te koppelen. Bij Google werkt het weer heel anders: hier betaal je namelijk per spel dat je aanschaft.

Alles online te bereiken

Microsoft Online is ook een platform waarvoor betaald moet worden om er gebruik van te maken. Dit kan daarom ook als concurrent worden gezien van Amazon. Voor een laag bedrag per maand kun je de spellen uitproberen. Je hoeft hem hiervoor alleen maar te op download te klikken. Door het online platform hoef je ook niets meer te installeren op jouw computer, tv of smartphone. Het bespaart veel ruimte op apparaten en je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de apparaten met elkaar gaat koppelen om de spellen naar de apparaten te streamen.

Related Posts