Dark Light

Regelmatig worden nieuwe spellen op de markt gebracht die voor spelers urenlang plezier moeten geven. In sommige gevallen zijn dit spellen die een vervolg zijn op eerder uitgebrachte varianten, maar er zijn ook regelmatig nieuwe spellen. Tevens worden oude spellen opnieuw uitgebracht met enkele aanpassingen. Als fanatieke gamer wil je echter altijd weten welke spellen er op de markt komen, zodat je alvast uit kunt kijken naar de datum. Maar welke ontwikkelingen zijn nou echt de moeite waard om in de gaten te houden voor de toekomst? Onderstaande ontwikkelingen mogen hier zeker niet vergeten worden.

Virtual en augmented reality

Het is als eerste goed om te weten dat de vernieuwingen binnen de technologie van invloed zijn op de spellen. Zo zal virtual reality een grote rol gaan spelen in de toekomst. Op verschillende beurzen zijn er al voorbeelden te zien. Dankzij deze functie waan je jezelf in de setting van het spel, waardoor je een echte ervaring krijgt. Ook augmented reality zal een grote rol gaan spelen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld het straatbeeld zien waar jij op dat moment op loopt. Ook hiermee krijg je het idee dat alles rondom jou gebeurt in plaats van op een computerscherm.

De speler bevindt zich middenin

Er zijn al veel voorbeelden op te noemen van spellen die gebruik maken van deze technologieën. Denk daarbij aan het populaire Pokemon Go. Deze digitale monsters verschijnen overal rondom je en je moet rondlopen om alles compleet te krijgen. In de toekomst zullen er steeds meer spellen verschijnen die gebruik maken van technologieën om het spel naar de speler te brengen in plaats van de speler achter het scherm te laten zitten en met een afstand te laten spelen. Hierdoor heb je uiteindelijk een heel andere ervaring dan hoe het er nu uitziet.

Related Posts