Dark Light

Gamen is een goede manier van ontspanning. Voor de meeste mensen dan. Wanneer je even vrije tijd hebt, wil je daarom het liefste achter jouw computer of een game console kruipen. Hoewel veel spellen voornamelijk bedoeld zijn om alleen te spelen, zijn er ook veel multiplayer spellen te vinden op de markt. De een moet je aanschaffen door te betalen, terwijl andere gratis te downloaden zijn op verschillende apparaten. Er zijn een aantal spellen die hier uitspringen en al snel een grote mate van populariteit hebben gewonnen. Maar welke zijn dit dan?

Schietspellen en pirate games

Een van de spellen die in meerdere lijsten terug te vinden is, is Skull & Bones. Dit spel is een pirate game en gaat om de strijd tussen orde en chaos. Het wordt ook wel als spin off van Assassin’s Creed gezien en dit is ook duidelijk aan de verhaallijn. Desondanks kun je hier met jouw vrienden urenlang speelplezier van hebben. Ook Wolfenstein Youngblood komt in lijsten voorbij. Dit spel gaat om de nazi’s. Samen met jouw medespelers kun je op nazi’s schieten. Er zit een duidelijke verhaallijn in en je kunt ook hier urenlang te werk gaan. Het spel is verkrijgbaar voor verschillende consoles.

De vervolgspellen van multigames

Wanneer je een fan bent van zombies kun je gaan kijken naar Dying Light 2. Er zijn een aantal goede elementen in aangebracht, maar tegelijkertijd ook nog een aantal verbeterpunten op basis van eerdere versies. Een ander vervolg op een eerdere versie is Tom Clancy’s The Division 2. Hier wordt ook voortgeborduurd op een eerdere verhaallijn en je kunt tactische gevechten spelen met jouw medespelers. Met kop en schouder bovenaan staat echter Anthem. Deze bestaat uit meerdere grenzen en verzekerd jou van een uniek concept tijdens het spelen.

Related Posts